Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Special: Hyundai – Paleis 4 – 1.800 vierkante meter aub!

Met een oppervlakte van 1.800 vierkante meter heeft Hyundai flink wat ruimte om zijn gamma te exposeren. Met de nieuwe i30 driedeurs, de Santa Fe en de vernieuwde H1-Van en H1-People valt er ook veel te vertellen. De i20 WRC rallywagen is de kers op de taart.

De driedeurs i30 is beschikbaar met twee motorkeuzes bij de benzines (1.4i 100 pk en 1.6 GDi met 135 pk) en met twee dieselversies (1.6 CRDi met 110 pk of met 128 pk). Bij de standaarduitrusting noteren we ESP, actieve hoofdsteunen en zes airbags vanaf het basismodel (Comfort).

Nieuwe Santa Fe

Met de nieuwe Santa Fe heeft Hyundai een elegant en geraffineerd lifestylemodel in de aanbieding. Het merk voorziet in twee dieselkeuzes voor deze derde generatie Santa Fe. Er is de nieuwe 2.0 CRDI met 150 pk, die reeds aan de Euro 6-norm beantwoordt. Hij stoot 159 gr/km CO2 uit. De 2.2 CRDI is dan weer 197 pk en 421 Nm sterk en stoot slechts 147 gr/km CO2 uit.

Laten we niet vergeten dat dit een bedrijfsvoertuigensalon is, en Hyundai er zijn vernieuwde H1-Van toont. Die kreeg een gewijzigde grille en bumpers. Hij heeft verschillende troeven, maar laat er ons nog even op wijzen dat hij liefst 4.500 liter aan laadruimte kan vullen in driezitsconfiguratie. Wie gaat voor de H1-People, kan acht passagiers aan boord nemen.

De i20 WRC, de rallyversie van de i20 van het merk, betekent voor Hyundai de grote terugkeer naar het WK Rally. Het is van de jaren ’90 en de Accent geleden – met onze landgenoot Freddy Loix aan het stuur – dat Hyundai nog kwam meestrijden op het hoogste niveau in de rallysport.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Hyundai

Klik hier en zoek uw occasie Hyundai tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Hyundai, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

2022 HYUNDAI KONA N action

Hyundai Kona N: Waarom ook niet?

Autotests · Hyundai
hyundai-bayon-front

Hyundai Bayon: grijze muis

Autotests · Hyundai
AS24 Hyundai 2021 banner

Hyundai i20 N: jong voelen doet geen pijn

Autotests · Hyundai
Ontdek meer