BMW 435 te koop: tweedehands en nieuw

BMW 435

BMW 435

Vanaf 1916 begint BMWmet het produceren van vliegtuigmotoren. Het logo van het bedrijf herinnert nog steeds aan die tijd. Wie goed kijkt, herkent in het beeldmerk van dit Beierse concern een roterende propeller. Tegenwoordig kennen we BMW als een van de bekendste automerken van de wereld. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

Autofabrikant start in 1916 met productie vliegtuigmotoren

Het bedrijf heeft inmiddels bekende fabrikanten als MINI en Rolls-Royce onder hun hoede en is daarmee een veelzijdige speler op de automarkt.

In 2014 wordt de elegante BMW 435 geïntroduceerd. De auto is net iets lager, breder en langer dan zijn voorganger uit de BMW 3-serie. Het nieuwe uiterlijk maakt de BMW 435 een geraffineerde auto, waar een liefhebber graag in gezien wil worden. De stabiele wegligging, de wendbaarheid en de aslastverdeling zorgen voor het comfort dat u van BMW gewend bent. Zo smelten techniek en ontwerp samen tot een auto die de moeite waard is.

Bewuste keuze voor energiemanagement

Onder de gestroomlijnde motorkap van de Gran Coupé ligt een turbo 6-cilinder motor met een vermogen van 306 pk. De auto kan daardoor een snelheid van 100 kilometer per uur bereiken in 5,5 seconde. De krachtige TwinPower duwt de auto eenvoudig naar een topsnelheid van 250 kilometer per uur en zorgt voor een gemiddeld brandstofverbruik. BMW heeft bij de 435 bewust gekozen voor energiemanagement, waarin een start-stopsysteem, elektrische stuurbekrachtiging en het terugwinnen van energie die vrijkomt bij het remmen, een belangrijke rol spelen. Op deze manier wil het automerk bijdragen aan duurzame mobiliteit.

Een stijlvol interieur en ergonomische bediening

Ook aan het interieur van de BMW 435 is veel aandacht besteed. Kwalitatief hoogwaardige materialen vormen een stijlvolle binnenkant, die past als een goed getailleerde jas. BMW creëert een gevoel van luxe in combinatie met functionaliteit en waarborgt daarmee een ergonomische bediening van de auto. De aangepaste hoogte van de auto heeft geen effect op de ruimte voor de benen en het hoofd. Zowel de voorstoelen als de achterbank geven u ruimschoots zitcomfort. De BMW 435 is een aanrader voor de dynamische en sportieve rijder, die houdt van een tweedehands auto vol perfectie.

Beoordelingen voor BMW 435

2 Beoordelingen

5,0

Technische gegevens van de BMW 435

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens