Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

BMW 5 Serie te koop: tweedehands en nieuw

BMW 5 Serie

BMW 5 Serie

De BMW 5-serie, concurrent van de E-klasse van Mercedes-Benz en de Audi A6, geldt als wagen van de luxeklasse, die verkrijgbaar is in de varianten touring of sedan. Hij werd tot nu toe gebouwd in de modelseries E12, E28, E34, E39 en E60/61. Het nieuwste model, de E60 resp. E61 is, net als de zustermodellen uit de BMW 3- en de BMW 7-serie, voorzien van de allernieuwste techniek. Lees meer

Technische gegevens van de BMW 5 Serie

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

Carrosseriekleur

De sleutel hoeft niet meer tevoorschijn gehaald te worden, de aanwezigheid alleen ervan is voldoende om de auto te ontgrendelen, terwijl voor het starten van de motor de startknop wordt ingedrukt. Voor de weergave van alle relevante informatie zorgt het iDrive-systeem dat is gekoppeld aan een navigatiesysteem.

De verschillende series en de modelvarianten van de 5-serie bieden een breed palet motoruitvoeringen en uitrustingen. Qua motor heeft men de keuze uit de benzine-uitvoeringen 523i, 525i, 530i, 540i, en de 550i en de dieseluitvoeringen 520d, 525d, 530d en 535d die al naar gelang de variant (touring of sedan) 177 tot 272 pk leveren.