Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Citroen SUV te koop: tweedehands en nieuw

Citroen SUV

Citroën SUV

De Citroën C4 is een pittige SUV die niet onderdoet voor SUV van andere merken en er, volgens liefhebbers van dit merk, mooier uitziet. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak, maar Citroën waakt ervoor om de auto er goedkoop, schreeuwerig of opzichtig uit te laten zien. Dat geldt voor alle modellen en zeker ook voor de Citroën C4, zoals de SUV van Citroën heet.

Modellen en specificaties

De Citroen C4 heeft een redelijk brutale lijn, die echter geheel in stijl is met de designcodes die we gewend zijn van dit merk. De lengte is 4.34 meter en de auto biedt voldoende ruimte. Wat betreft de transmissie kan gekozen worden uit tweewielaandrijving of vierwielaandrijving. De CO2-emissie bedraagt bij een tweewielaandrijving 119 g per kilometer en bij de vierwielaandrijving 129 g per kilometer. Voor het gemak van de bestuurder is er een handsfree start mogelijk. Het zijn dit soort details die de C4 net even dat beetje extra geven, dat misschien niet zo avontuurlijk is, maar wel heel handig.

Doelgroep van de Citroën SUV

Hoewel het hier gaat om een sportieve auto met een avontuurlijke inslag is deze wagen zeker ook bedoeld voor gezinnen. De echte hardrijder kan er zelfs bijna een MPV in zien, maar dat is deze SUV met zijn pittige rijeigenschappen bepaald niet.Deze auto is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en de vele opties maken een persoonlijke uitvoering van de Citroën SUV mogelijk.

Occasions

De tijd dat Franse auto's gezien werden als een roestbakken ligt heel lang achter ons, al kwam dat maar doordat ze voor een groot deel niet eens meer in Frankrijk gemaakt worden. Kwalitatief mag van deze SUV dan ook veel verwacht worden, niet alleen van de nieuwe modellen, maar ook als zij een paar jaar oud zijn. Er is geen enkele reden om niet op zoek te gaan naar goed onderhouden, tweedehandse Citroën SUV.