Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
land-rover-banner-l-01.jpg

Land Rover Series

Land Rover Series Een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de auto Land Rover Series, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Tweedehands vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Interesse in een Land Rover Series

Land Rover Series tweedehands auto
Land Rover Series dealeraanbiedingen

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Tweedehands Land Rover Series: de originele defendersEen uitzonderlijke tweedehands auto is te vinden in de Land Rover Series. Dat is een serie van off-roadvoertuigen gebouwd door de Britse specialist Land Rover. Doorgaans onderscheidt men drie grote series: I, II en III. Hun erfgenaam is vandaag de dag de Land Rover Defender, die pakweg 50 jaar off-roaddesignervaring integreert. Deze wagens hebben een ijzersterke reputatie. Vaak geciteerd wordt bijvoorbeeld het feit dat 70% van alle Series vandaag nog steeds rondrijdt. De Series van Land RoverDoor de niet aflatende herwerking van wat in essentie haast een en dezelfde wagen is, is het gemakkelijk om Series modellen en Defenders te verwarren. Veel van de gebruikte componenten zijn bovendien uitwisselbaar, zelfs wanneer er tussen de voertuigen op zich grote leeftijdsverschillen kunnen bestaan. Het grote scheidingspunt is echter dat Series de keuze laten tussen twee- of vierwielaandrijving en zich bedienen van bladvering. Defenders maken daarentegen gebruik van spoelvering en worden uitsluitend met vier wielen aangedreven.

Beoordelingen voor Land Rover Series

1 Beoordelingen

5,0