Nissan Navara te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Navara

Nissan Navara

De Nissan Navara - de zogenaamde pick-upversie van de Nissan Pathfinder - is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: In de King Cab-versie kunnen desgewenst twee "noodstoelen" uit de achterwand naar voren worden geklapt. De Double Cab heeft vier volwaardige portieren en biedt achterin ruimte voor drie personen - voor meer bergruimte kan men hier de achterstoelen en de passagiersstoel naar voren klappen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Nissan Navara - Carrosserievorm

Nissan Navara - Carrosseriekleur

Bij de Single Cab-versie is de laadvloer vergroot ten koste van extra ruimte in de cabine.

De laadruimte met de afmetingen tot 1,84 x 1,5 meter en een maximaal laadvermogen van 780 kilogram is tevens een van de grootste pluspunten van de Navara - en maakt hem de grootste in deze klasse. Bij uitgeschakelde vierwielaandrijving wordt de Navara via de achterwielen aangedreven door een 174 pk sterke viercilinder-, 2,5 liter-dieselmotor met directe inspuiting. Hiermee accelereert de Navara in gemiddeld 11 seconden van 0 naar 100 km/h.

Maar de sterke punten van de nog steeds als "klein vrachtverkeer" geclassificeerde pick-up liggen duidelijk buiten de wegen. Het eenvoudig in te schakelen 4x4-programma wordt desgewenst ondersteund door een extra terreinassistentie en zorgt ervoor dat ook moeilijk terrein geen probleem vormt. Met een bodemafstand van 23 centimeter en hellingshoeken van 33° voor en 25° achter kan de Navara ook steile hellingen of afdalingen aan. De Navara wordt standaard uitgerust met onder andere een voorruit van gelaagd glas, een veiligheidsstuurkolom, vier sjorogen op de laadvloer, achterasdifferentieel en bestuurders- en passagiersairbags, De Navara is ook verkrijgbaar in een aantal speciale uitvoeringen.

Beoordelingen voor Nissan Navara

14 Beoordelingen

4,4