Opel Signum te koop: tweedehands en nieuw

Opel Signum

Opel Signum

In 2003 kwam de Opel Signum, als de nieuwe vertegenwoordiger van de middenklasse voor het eerst op de markt. De Signum is gebaseerd op de Opel Vectra C, die net als de Signum ook in de Opel-fabriek in Rüsselsheim werd vervaardigd. Nieuw bij dit model is de combinatie van het zitcomfort van een ruime sedan en de ruimte van een stationwagon. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Door het FlexSpace-concept kunnen de achterzittingen naar believen worden omgeklapt of verschoven, waardoor al naargelang meer ruimte voor de bagage of meer beenruimte wordt verkregen. Naast de standaardversies is de Signum ook verkrijgbaar als Edition-, Sport- of Cosmo-model verkrijgbaar.

Daarnaast worden allerlei extra's zoals automatische airconditioning (Edition), boordcomputer (Sport) of koelbox (Cosmo) en verdere optionele pakketten aangeboden. Naar keuze zijn voor de Signum acht verschillende motoren beschikbaar: vier benzinemotoren en vier dieselmotoren. Een bijzondere variant is de nieuwe 2.8 liter V6-benzinemotor die 230 pk levert. Verdere standaard bijzonderheden zijn de zesversnellingentransmissie bij alle benzinemotoren en de uitrusting van de dieselmotoren met roetfilters.

Beoordelingen voor Opel Signum

37 Beoordelingen

4,3

Technische gegevens van de Opel Signum

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens