Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Opel Vectra te koop: tweedehands en nieuw

Opel Vectra

Carrosserievorm

De middenklassenwagen Opel Vectra wordt sinds 1988 vervaardigd als opvolger van de Opel Ascona en sinds 2002 staat de derde generatie Vectra's bij de autodealers. Opel hechtte bij deze wagen bijzondere waarde aan de kwaliteit van het interieur: veel ruimte voor de passagiers en gemakkelijker instappen door lagere zijdrempels en brede deuropeningen. De kofferruimte heeft een capaciteit van 500 liter die door het omklappen van de achterbank tot 1.050 liter bij de vierdeurs en tot 1.360 liter bij de vijfdeurs vergroot kan worden.

Naast de sedan modellen is sinds 2003 ook de Vectra stationwagon, op de markt. Hij biedt nog meer plaats en met een laadvolume tot zo'n 1.850 liter en een laadoppervlak tot zo'n drie meter is hij de grootste in zijn klasse. Nog een voordeel is de achterklep die open kan tot op een hoogte van 1.90 m het in- en uitladen gemakkelijker maakt. Het motorenprogramma omvat vijf benzinemotoren en vier dieselmotoren met standaard roetfilters.

Beoordelingen voor Opel Vectra

258 Beoordelingen

4,3

Technische gegevens van de Opel Vectra

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens