Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Citroen Jumper te koop: tweedehands en nieuw

Citroen Jumper

Citroen Jumper

De Citroën Jumper wordt sinds 1984 vervaardigd in samenwerking met Peugeot (PSA) en Fiat (vgl. Fiat Ducato, Peugeot Boxer). De Jumper is verkrijgbaar als stationwagon, bestelauto (gesloten of voor de helft met beglazing) of als pick-up. Als stationwagon wordt hij gebruikt voor personenvervoer en kan tot zo'n negen passagiers vervoeren. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

De Citroën Jumper wordt sinds 1984 vervaardigd in samenwerking met Peugeot (PSA) en Fiat (vgl. Fiat Ducato, Peugeot Boxer). De Jumper is verkrijgbaar als stationwagon, bestelauto (gesloten of voor de helft met beglazing) of als pick-up. Als stationwagon wordt hij gebruikt voor personenvervoer en kan tot zo'n negen passagiers vervoeren. De bestelauto komt het meest voor en wordt gebruikt voor transportdoeleinden.

De pick-up heeft een cabine en een open laadruimte en beschikt over een nuttig laadvermogen van 1.400 kg. Citroën levert ook speciale constructies en uitvoeringen zoals regaalsystemen voor de Jumper-modellen. Daarnaast kan men kiezen uit drie wielstanden en opbouwhoogten, waardoor een laadvolume van 7,5 m³ tot 14 m³ met een maximaal laadvermogen van 1.335 kg tot 1.580 kg mogelijk is.

De Jumper beschikt standaard over een schuifdeur aan de rechterkant, maar is optioneel uitbreidbaar met een deur aan de linkerkant en een dubbele openslaande deur aan de achterkant die tot ongeveer 270 graden draaibaar is. Voor de Jumper worden de drie dieselmotoren 2,2 Hdi , 2,5 Hdi en 2,8 Hdi aangeboden met capaciteiten van 101 tot 128 pk en een verbruik van gemiddeld 8.0 liter per 100 km.

Beoordelingen voor Citroen Jumper

19 Beoordelingen

4,3