Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fiat Sedici te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Sedici

Fiat Sedici

Informatie over Fiat Sedici

De Fiat Sedici werd in december 2005 officieel geïntroduceerd op de Bologna Motor Show. Deze compacte SUV (Sports Utility Vehicle) van de autofabrikant uit Turijn is sinds juni 2006 in Duitsland verkrijgbaar. Het als sport- en vrijetijdsauto gelanceerde model wordt in samenwerking met het Japanse bedrijf Suzuki geproduceerd. Lees meer

Technische gegevens van de Fiat Sedici

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Informatie over Fiat Sedici


De Fiat Sedici werd in december 2005 officieel geïntroduceerd op de Bologna Motor Show. Deze compacte SUV (Sports Utility Vehicle) van de autofabrikant uit Turijn is sinds juni 2006 in Duitsland verkrijgbaar. Het als sport- en vrijetijdsauto gelanceerde model wordt in samenwerking met het Japanse bedrijf Suzuki geproduceerd. De productie van de Fiat Sedici vindt plaats in de Hongaarse Suzuki fabriek.


Qua vorm sluit de Fiat Sedici aan bij het Fiat model Centro Stilo. Deze vierwielaangedreven auto, die concurrentie vormt voor modellen zoals de Toyota RAV4 of de Kia Sportage, beschikt over een sportief design met langgerekte koplampen, een robuuste achterkant en een grote radiateur.


De 1,9 liter dieselmotor van de Fiat Sedici beschikt over een cilinderinhoud van 1.910 cm³ en heeft een prestatievermogen van 120 pk. Daarmee bereikt hij een maximumsnelheid van 180 km/u. Met zijn afmetingen van 4,11 meter lang en 1,75 meter breed valt de Fiat Sedici weliswaar iets kleiner uit dan zijn directe concurrenten, maar de vijfdeurs biedt met zijn ruime interieur echter genoeg  plaats voor vier volwassenen.


De Fiat Sedici is verkrijgbaar in de uitrustingsversies Dynamic en Emotion. Beide versies zijn standaard uitgerust met ABS, vier airbags en elektrisch bedienbare mistlampen en buitenspiegels. In de Emotion variant hoort een verstelbaar stuur met geïntegreerde audio-bediening en automatische airconditioning tot de standaarduitrusting. De Dynamic versie van de Fiat Sedici is standaard uitgerust met een handmatige airconditioning en twee elektrische bedienbare zijruiten.

Beoordelingen voor Fiat Sedici

6 Beoordelingen

4,0