Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fiat Seicento te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Seicento

Fiat Seicento

De Fiat Seicento loste in 1998 de "Cinquecento" af. Tot 2003 rolde deze in Turijn van de band. De Seicento is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: "Sole", "Sound" en "Elettra". De variant "Sole" biedt daarbij een vermogen van 40 pk, terwijl "Sound" 55 pk levert. "Elettra" is met een 41 pk sterke elektromotor uitgerust. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Op het gebied van veiligheid biedt de Fiat Seicento een antiblokkeersysteem, bestuurders- en passagiersairbag en een impactbegrenzing bij botsingen opzij. Het chassis (met voorwielaandrijving) vertoont een goede wegligging in de bochten. Vergeleken met andere compacte auto's valt de driedeurs Fiat Seicento op door zijn grote laadruimte: de kofferruimte heeft een volume van maximaal 170 liter, bij omgeklapte rugleuningen zijn dat er zelfs 820. De topsnelheid van de Seicento bedraagt 150 km/h, hij accelereert van 0 naar 100 in 14,5 seconden.

Met een lengte van slechts 3,34 meter is de Fiat Seicento goed geschikt voor het stadsverkeer. De viercilindermotor heeft in de variant "Sound" 1.108 ccm cilinderinhoud en verbruikt gemiddeld 5,5 liter superbenzine per 100 kilometer. Bij uitsluitend stadsverkeer verbruikt hij tot 6 liter. Met 143 g/km CO2-emissie rijdt de Fiat Seicento volgens de EU-emissienorm 4 milieuvriendelijk.

Beoordelingen voor Fiat Seicento

32 Beoordelingen

4,3