Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Citroen C2 te koop: tweedehands en nieuw

Citroen C2

Citroen C2

De Citroën C2 is sinds 2005 de driedeurs opvolger van de Citroën Saxo. Hij werd ontworpen als een sportieve stadsauto die in bijna elke parkeerruimte zou moeten passen. Met 3,66 m is de C2 een van de kleinere binnen de Citroën-familie, maar biedt met zijn uit twee delen bestaande kofferruimte en omklapbare stoelen altijd nog een laadmogelijkheid van 879 liter. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

Carrosseriekleur

Naar keuze en al naar gelang de uitvoering zijn snufjes, zoals een elektrische raamkruk met bescherming tegen klemmen, een elektrisch verstelbare buitenspiegel, een op afstand te bedienen centrale portiervergrendeling of airconditioning, mogelijk.

De veiligheid wordt gewaarborgd door een elektronische stabiliteitscontrole ESP en front- en zijairbags. Bij de Citroën C2 heeft men de keuze uit meerdere benzinemotoren en twee dieselmotoren, waarbij steeds een model met de automatische versnellingsbak SensoDrive te verkrijgen is. De 1,1 benzinemotor heeft 44 kw/60 pk onder de kap en verbruikt 5,8 liter per 100 km. De 1,6 16V bevat 90 kw/122 pk en vraagt gemiddeld 6,9 liter per 100 km. De diesel HDi 70 heeft 50 kw/68 pk beschikbaar en heeft gemiddeld 4,3 liter diesel 100 km nodig, terwijl zijn tegenhanger met SensoDrive automatische versnellingsbak iets zuiniger in het gebruik is.

Beoordelingen voor Citroen C2

38 Beoordelingen

4,3

Technische gegevens van de Citroen C2

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens