Peugeot 206 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 206

Peugeot 206

De als opvolger van de Peugeot 205 ontwikkelde 206 heeft sinds zijn première in 1998 een vaste plaats veroverd in zijn klasse. De nieuwste stand op het gebied van veiligheids- en voertuigtechniek is geïntegreerd in alle uitvoeringen van de 206, of het nu de hatchback, de stationwagon of de cabrio betreft. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

De in samenwerking met andere firma's ontwikkelde modellen Quicksilver en JBL hebben een gering brandstofverbruik in verschillende speciale uitvoeringen: terwijl JBL voor een optimale ruimteakoestiek zorgt, geeft de snowboardfabrikant van Quicksilver de 206 een sportief uiterlijk.

Het traditionele RC-model, dat is ontleend aan het prototype van de succesvolle rallytak van Peugeot, heeft een paar paardenkrachten meer die het verbruik iets verhogen, maar ook een attractieve styling. De reeks klassieke cabrio's die ook bij de Peugeot 206 wordt voortgezet, sluit met de "Roland Garros CC" aan op de "Roland Garros" 205, Peugeots klassieker van de jaren '90. De SW-serie, die ook in de uitvoeringen Filou, Tendance, Quicksilver en JBL verkrijgbaar is, combineert de ruimte van een stationwagon met de dynamiek van de sterke Peugeot-motor die niet alleen geschikt is voor het stadsverkeer, maar ook daarbuiten. Een vervolg op de 200- werd geproduceerd vanaf 2006.