Peugeot 307 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 307

Peugeot 307

De Peugeot 307 werd in 2000 geïntroduceerd als opvolger van de 306 in de compacte klasse. hatchback, cabrio en stationwagon hebben allemaal het futuristische, maar toch aan de Peugeot-lijn trouw gebleven design, de hoogwaardige uitrusting en het standaard voorhanden veiligheidssysteem. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

Elk beschikbaar speciaal model van de 307, zij het Filou, Tendance of Premium, beschikken over karakteristieke specials.

Door meer vermogen bij identiek verbruik verhoogt het model "Sport" het rijplezier nog eens extra met zijn weggedrag, terwijl de "Platinum"-editie vooral werd gebouwd voor de autovrienden met liefde voor het detail. Alle modellen zijn verkrijgbaar als drie- of vijfdeurs uitvoering. De auto's van de cabrioserie CC, die met de voor Peugeot karakteristieke techniek binnen een paar seconde veranderen in een coupé, werd gecompleteerd met het model "JBL", die vooral opvalt door zijn optimale ruimteakoestiek.

De CC's zijn geboren uit de lange traditie van de motorsportafdeling van Peugeot en zijn met hun onafhankelijke wielophanging en een vermogen tot 177 pk, naar keuze met het modernste Porsche-Tiptronic-systeem, de droom van de liefhebbers van pijlsnel rijplezier. De nieuwe SW-modellen met hun glazen dak bieden een lichtdoorstroomd rijgevoel tot in de optionele derde stoelenrij. De stationwagons van de "break"-uitvoering daarentegen combineren, net als bij de 306, aerodynamische elegantie met een aanzienlijk laadvolume dat niet ten koste gaat van de krachtige dynamiek.