Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fiat Cinquecento te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Cinquecento

Fiat Cinquecento

Met de Fiat Cinquecento zette de Italiaanse autofabrikant het idee van het model "Topolino" en van de Fiat 500 voort: een handige en voordelige kleine wagen bouwen. Het design van de Cinquecento is op functie gericht - en daarom passen vanwege zijn verticale achterkant en zijn kleine motorkap vijf personen in de mini. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Het basismodel 0.9 i.e.S. wordt aangedreven door een 29 kW krachtige viercilindermotor. Hij beschikt over een standaarduitvoering met een digitale klok, van binnenuit verstelbare buitenspiegels, elektronische startblokkering en bestuurdersairbag. In de variant "Suite" komen daar nog elektrische raambediening, centrale vergrendeling en airconditioning bij.

Met een gemiddeld gebruik van 6 liter super is de kleine Fiat uiterst zuinig en bereikt toch een topsnelheid van 150 km/h. De Cinquecento is bovendien verkrijgbaar in de cabrio-uitvoering "Soleil" met handig schuifdak en in de variant "Sporting"; die met een cilinderinhoud van 1,1 liter en een 40 kW sterke motor krachtiger is dan het basismodel.

Beoordelingen voor Fiat Cinquecento

7 Beoordelingen

3,4

Technische gegevens van de Fiat Cinquecento

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens