Hyundai Santa Fe te koop: tweedehands en nieuw

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

De 4,50 m lange en meer dan 1.70 m hoge Hyundai Santa Fe biedt veel ruimte en is een compromis tussen de iets kleinere Tucson en de ruime Terracan van Hyundai. De vorm is sportief, toch ontbreekt het niet aan comfort. Standaard bevinden zich bergvakken, twee 12 volt contactdozen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een 60-40 gedeelde, omklapbare achterbankleuning en - bank - die omgeklapt een kofferruimtevolume van maximaal 875 liter mogelijk maken, in het interieur. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

Elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrische raambediening voor en achter, airconditioning en radiovoorbereiding met vier luidsprekers en twee hogetonenboxen maken de standaarduitvoering compleet.

Momenteel worden vier motorvarianten aangeboden. Behalve de zescilinder-benzineuitvoering met 2,7 cilinderinhoud en 173 pk, die altijd met automatische transmissie en vierwielaandrijving gekoppeld is, wordt de 2,4 liter-viercilinder-benzinemotor met 146 pk en 2.0-dieselmotoren met 113 pk (CRDI) resp.125 pk (VGT) geproduceerd. Ze zijn naar keuze verkrijgbaar met voorwiel- (2WD) of vierwielaandrijving (4WD). Voor de veiligheid zorgen bestuurders-, passagiers- en zijairbags, vierkanaals ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBV) en impactbegrenzing aan alle portieren.