Mitsubishi Outlander te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Net als de Mitsubishi L 200 heeft ook de Mitsubishi Outlander het ontwerp van een terreinwagen. De SUV (Sports Utility Vehicle) Mitsubishi Outlander is vooral in de USA behoorlijk gevraagd. Hier werd hij in 2003 op de markt gebracht. Als terreinwagen is de Mitsubishi Outlander standaard voorzien van een permanente vierwielaandrijving. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

Er is tevens een variant met een inschakelbare vierwielaandrijving verkrijgbaar. Bovendien beschikt hij over een onafhankelijke wielophanging, wat typisch is voor terreinwagens. Als combi met een lengte van meer dan vierenhalve meter en een breedte van bijna 1,80 meter biedt de Mitsubishi Outlander zonder problemen plaats aan vijf volwassenen en beschikt dan nog steeds over meer dan genoeg opbergruimte achterin de auto.

De standaardversie van de Mitsubishi Outlander is met een 2,4-liter ottomotor uitgerust. Deze heeft een prestatievermogen van 125 kW/170 pk. Daarnaast is er de keuze uit twee dieselmotoren: een 2,0-liter dieselmotor (103 kW/140 pk) en een 2,2-liter TDI-dieselmotor met 115 kW/156 pk. Wat betreft rijcomfort is de Mitsubishi Outlander nauwelijks te verslaan. Vooral de versie met inschakelbare vierwielaandrijving maakt de Mitsubishi tot een bijzonder veelzijdige gezinsauto die vanzelfsprekend ook veiligheidstechnisch gezien van het hoogste niveau is: ABS met elektronische remkrachtverdeling EBS en remassistenten, de actieve stabiliteitscontrole MASC en tractiecontrole MATC behoren tot de standaarduitrusting. Momenteel is de Mitsubishi Outlander in de uitrustingsvarianten "Inform", "Invite", "Intense" en "Instyle" beschikbaar.