Peugeot Partner te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot Partner

Peugeot Partner

De Peugeot Partner, het equivalent van de Citroën Berlingo, wordt gebouwd als bedrijfswagen of stationwagon en bedient met een bijna identieke bouwwijze twee verschillende doelgroepen. De bestelauto als klassiek licht gebruiksvoertuig is als "Standard" of "Comfort" verkrijgbaar. Bij een gelijkaardig plaatsaanbod met ca. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

3 kubieke meter volume op 1,70 meter bruikbare lengte heeft de uitvoering 190 C tegenover de 170 C een ca. 200 kg hogere gebruikslast, dus 725 kg. Bovendien zijn bij alle voertuigen de leuningen van de passagiersstoel omklapbaar, wat de bruikbare lengte aan één kant verhoogt tot 2.10 meter. Terwijl de Partner Standard alleen als diesel met 51 of 55 kW wordt aangeboden, is de Comfort ook als benzineauto met maximaal 66 Kw verkrijgbaar, hetgeen vooral van voordeel is bij zwaardere vrachten.

De stationwagonvariant van de Peugeot Partner biedt zitcomfort, waardoor hij niet als gezinswagen, maar ook als privé gebruiksvoertuig geschikt is. Als krachtige benzineauto of als zuinige diesel voldoet hij aan verschillende eisen. De zes verschillende uitvoeringen bieden een breed spectrum aan extra's, beschikken over alle moderne veiligheidsuitrustingen, een hoge zitpositie en veel beenruimte op alle zitplaatsen. De uitvoeringen "Grand Filou" en "Présence" als standaardmodellen zijn een mix van sportieve elegantie en ruimte. De "Escapade" met zijn grotere bodemafstand, zijn versterkte vering en zijn sperdifferentieel verspreidt een vleugje offroad-gevoel dat in de "Grande Escapade" gepaard gaat met nog meer ruimte. Het model "Premium" biedt met 1,80 meter hoogte zowel meer ruimte voor het hoofd als voor de lading.