Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
peugeot-bipper-l-01.jpg

Peugeot Bipper

1 / 3
peugeot-bipper-l-01.jpg
peugeot-bipper-tepee-l-02.jpg
peugeot-bipper-tepee-back

Peugeot Bipper Een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de auto Peugeot Bipper, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Nieuw vanaf:
Tweedehands vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand
van 0 tot 100 km/u:15 - 16.9s
Maximumsnelheid:152 - 157 km/h
CO2-uitstoot (gecombineerd):107 - 165 g CO2/km
Verbruik (gecombineerd):4.1 - 7 l/100km
Afmetingen (l/b/h) vanaf:4380 x 1860 x 1800 mm
Portieren:5 - 6
Kofferruimte:0 - 0 liter
Aanhangergewicht:380 - 558 kg

De Peugeot Bipper wordt in 2008 als mini-MPV geïntroduceerd

Voor zijn bestelbusseries, die gebouwd werden als gesloten bestelauto's en als combi, maakte de Franse autofabrikant Peugeot al snel gebruik van de voordelen die ontstaan door bij de ontwikkeling van nieuwe modellen samen te werken met andere producenten. Lees meer

Interesse in een Peugeot Bipper

Peugeot Bipper tweedehands auto
Peugeot Bipper nieuwe auto
Peugeot Bipper dealeraanbiedingen

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Alternatieve modellen

Het bij Peugeot horende merk Citroën was bij het ontwerpen van zulke modelseries altijd van de partij, aangezien er onder haar naam zustermodellen ontstonden die alleen qua uiterlijk verschilden van de Peugeot MPV's. De derde betrokkene was meestal het Italiaanse concern Fiat. Hun ingenieurs ontwikkelden midden jaren '60 samen met de Fransen het platform voor een project dat zij 'Eurovan' noemden. Op basis hiervan ontstonden onder meer de MPV Peugeot 807 en de bestelbus Peugeot Expert, die in 1996 naast de combi Peugeot Partner in de collectie werd geplaatst. In 2008 werd de modelcollectie in het segment van de mini-MPV's uitgebreid met de Peugeot Bipper. Dit voertuig was een co-ontwikkeling van Peugeot, Fiat en de Turkse Fiat-partner TofaÅ?. Bij deze laatstgenoemde rolde de Peugeot Bipper dan ook van de band.

De Peugeot Bipper als bedrijfswagen en vrijetijdscombi

Net als zijn zustermodellen Citroën Nemo en Fiat Fiorino werd de Peugeot Bipper aangeboden in twee carrosserieversies: als gesloten bestelauto voor bedrijfsmatig gebruik en als combi met deels glazen zijvlakken en vijf zitplaatsen. Terwijl de combiversie, die onder de naam Peugeot Bipper Tepee verkocht werd, standaard over een achterste schuifdeur beschikte, was een schuifdeur voor het beladen van opzij bij de bestelauto alleen optioneel verkrijgbaar. In de bestelautoversie had de Peugeot Bipper een wielbasis van 2,51 meter, een voertuiglengte van 3,86 meter, een hoogte van 1,72 meter en een laadruimte van 2,5 kubieke meter. Hij kon met maximaal 535 kilogram beladen worden.

De motoruitrusting van de Peugeot Bipper

De Peugeot Bipper werd aan het begin van de productie aangeboden in een benzine- en een dieselversie. Het benzinemodel was uitgerust met een 1,4 liter motor die gecombineerd werd met een handmatige vijfversnellingsbak. Hij had een prestatievermogen van 54 kW (73 pk), voldeed aan de Euro4-norm en gaf de Peugeot Bipper een maximumsnelheid van 155 kilometer per uur. Het gemiddelde brandstofverbruik lag volgens de fabrikant op 6,6 liter, wat gepaard ging met een CO2-uitstoot van 155 g/km. Ook de dieselversie kreeg een motor met een cilinderinhoud van 1,4 liter. Deze motor had een prestatievermogen van 50 kW (68 pk) en een gecombineerd brandstofverbruik van 4,5 liter (119 g/km CO2). 

Beoordelingen voor Peugeot Bipper

1 Beoordelingen

4,0