Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
chevrolet-express-side

Chevrolet Express

1 / 4
chevrolet-express-side
chevrolet-express-back
chevrolet-express-l-04.jpg
chevrolet-express-l-03.jpg

Chevrolet Express Een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de auto Chevrolet Express, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Tweedehands vanaf:€ 9.500,-*
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Chevrolet Express

In 1996 beslist General Motors om samen met één van de huismerken, Chevrolet, de concurrentie aan te gaan met de minibusjes vanFord . Chevrolet ontwikkelt hiervoor de Chevrolet Express. De Express baseert zich in eerste instantie op het model Savana van GMC. Vandaar dat de Express in de Amerikaanse volksmond nog vaak Savana wordt genoemd. Lees meer

Interesse in een Chevrolet Express

Alle artikelen

Alternatieve modellen

De Chevrolet Express heeft immers dezelfde typische Amerikaanse looks en is ook gericht op het veilig en comfortabel transport van meerdere personen. De Amerikaanse autogigant bouwt zo verder op het succes en op de reeks minibusjes die steeds meer als zoete broodjes over de toonbank gaan.

Verbetering na verbetering

De Chevrolet Express krijgt sinds 1999 bijna ieder jaar een kleine facelift. Vaak zijn het kleine verbeteringen die grote positieve gevolgen hebben voor het comfort van de bestuurder en de inzittenden, alsmede voor de prestaties van de wagen zelf. Zo neemt Chevrolet in 1999 eerst de wielbasis en de motor onder handen. Daarna, vanaf het jaar 2000, komen er steeds meer nuttige opties bij, zoals airconditioning, cruisecontrol, extra ruimte en verstelbare zetels. Al deze kleine veranderingen maken van de Chevrolet Express het geliefde busje dat deze vandaag is. De Express is uitgegroeid tot een referentie onder de minivans, beschikbaar in drie modellen: de Express Cargo, de Express Passenger en de Express Concept.

Multifunctioneel gebruik, praktisch rijcomfort

De Chevrolet Express is een grote naam, niet alleen in de Verenigde Staten maar ook in het buitenland. Ook als tweedehands wagen staat de Express tot ieders dienst voor verschillende gebruiken. Zo is er de Express Cargo voor meer goederenvervoer en de Express Passenger voor meer personenvervoer. De Express Concept is de futuristische versie voor stijlvolle gelegenheden. Het bewijs dat deze minivan oerdegelijk is? Meerdere ziekenhuizen gebruiken de Express als ambulance, vanwege de goede zichtbaarheid en de prima ligging op de weg. De Express levert zelfs prima prestaties op ruwere oppervlakten en wordt regelmatig ingezet in ondergesneeuwde gebieden. Een eenvoudige besturing, een praktisch rijcomfort en een stoer, Amerikaans uitzicht, maken van de Chevrolet Express een echte succesauto.

Beoordelingen voor Chevrolet Express

1 Beoordelingen

5,0