Toyota Auris te koop: tweedehands en nieuw

Toyota Auris

Toyota Auris

De Toyota Auris beloofd met zijn naam al veel goeds. Auris is afgeleid van het Latijnse woord 'aurum', wat 'goud' betekent. Met de opvolger van de Corolla heeft men zich hoge doelen gesteld en wil men ongeveer even hoge marktaandelen als de VW Golf bereiken. Dit plan kunnen de Japanners met de Toyota Auris wellicht in realiteit omzetten. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

De carrosserie van de Toyota Auris is qua afmetingen sterk georiënteerd aan de concurrent VW Golf, maar hij komt vlotter en dynamischer over. De 19 inch lichtmetalen wielen zorgen voor sportieve kenmerken en het prestatievermogen van de Toyota Auris is zelfs 13% hoger dan dat van de voorganger Toyota Corolla. Dit terwijl het brandstofverbruik gelijk gebleven is.

Het interieur van de Toyota Auris onderscheidt zich door natuurlijke elegantie. De bijzondere middenconsole is een mooie blikvanger en zorgt voor een gevoel van ruimte. Dit wordt onderstreept door de grote raamoppervlakken en het glazen dak. De bedieningsinstallatie van de Toyota Auris is overzichtelijk en van een vergaand praktisch ontwerp, net zoals het totale ontwerp. De Toyota Auris voldoet op een hoog en effectief niveau aan de eisen van de middenklasse.