Ford S-Max te koop: tweedehands en nieuw

Ford S-Max

Ford S-Max

De Ford S-Max, auto van het jaar 2007 werd in mei 2006 op de markt gebracht. De Ford S-Max is de goedkopere concurrent van de duurdere Mercedes R-klasse. De lange maar lage, dynamische opbouw combineert de sportiviteit van een sedan met de ruimte van een bus. De Ford S-Max is de eerste auto met het nieuwe "Ford Kinetic Design" ontwerp, dit kenmerkt zich door een schuin gelegen voorruit, en een lange vlakke daklijn, en een in het algemeen sportief ontwerp. Lees meer

Vind nu uw droomauto

In 2.4 miljoen auto's bij Europa-breed de grootste online automarkt.

De Ford S-Max, auto van het jaar 2007 werd in mei 2006 op de markt gebracht. De Ford S-Max is de goedkopere concurrent van de duurdere Mercedes R-klasse. De lange maar lage, dynamische opbouw combineert de sportiviteit van een sedan met de ruimte van een bus. De Ford S-Max is de eerste auto met het nieuwe "Ford Kinetic Design" ontwerp, dit kenmerkt zich door een schuin gelegen voorruit, en een lange vlakke daklijn, en een in het algemeen sportief ontwerp. Dit maakt ook een grotere binnenruimte mogelijk, dan je zou verwachten bij de aanblik van de Ford S-Max. De afmetingen van de Ford S-Max, 4.76 meter lang en 1.88 meter breed, zorgen er voor dat er met gemak 7 volwassenen meekunnen.


De flinke MPV van Ford is beschikbaar met vier motoren. Er zijn twee benzinemotoren verkrijgbaar, en twee common-rail dieselmotoren. De topper is de 2.5 liter vijfcilinder turbomotor. Deze motor beschikt over 220 pk en heeft een topsnelheid van 230 kilometer per uur. De sprint naar de honderd vanuit stilstand redt de Ford S-Max in 7.9 seconden.


Het verbruik ligt met 9.4 liter Euro95 per honderd kilometer ongeveer op het gemiddelde in zijn klasse. Ook de uitrusting van de Ford S-Max is om over naar huis te schrijven. Voor- zij- knie- en schouderairbags zijn standaard. Ook is de Ford S-Max voorzien van ABS en ESP.  Airconditioning, en een radio/cdspeler garanderen naast sportstoelen en een boordcomputer een comfortabele reis. De flexibele stoelindeling van de Ford S-Max garandeert een perfecte zitpositie voor de passagiers.