Kia Carnival te koop: tweedehands en nieuw

Kia Carnival

Kia Carnival

In het jaar 1999 werd deze grote MPV voor de eerste maal in het openbaar geïntroduceerd en is sindsdien een concurrent voor de Chrysler-Voyager en de Renault Espace. De Kia Carnival, een zevenzitter die in de Verenigde Staten bekend is onder de naam Kia Sedona, werd vooral ontworpen voor gezinnen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

De Carnival biedt ongetwijfeld ideaal comfort en laadruimte, maar dat geldt alleen bij een maximum van vier personen. Verschillende uitrustingsvarianten staan ter beschikking en het model is inmiddels verkrijgbaar als LX, EX en als luxeversie Executive.

Op grond van de luxe-editie ontwikkelde Kia de beperkte, speciale editie Skyline CRDI, die in 2003 werd gepresenteerd en slechts 500 keer werd gebouwd. Kia levert de Carnival met een 150 pk sterke 2,5 liter-V6-motor of een 144 pk sterke 2,9 liter-turbodiesel. De Carnival heeft een prettige wegligging, al bemoeilijkt de grote draaicirkel snel manoeuvreren en parkeren. Het model is verkrijgbaar met een handgeschakelde vijf-versnellingentransmissie of een automatische vierstandentransmissie.

Beoordelingen voor Kia Carnival

29 Beoordelingen

4,1

Technische gegevens van de Kia Carnival

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens