Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
chevrolet-nubira-l-01.jpg

Chevrolet Nubira

1 / 3
chevrolet-nubira-l-01.jpg
chevrolet-nubira-l-02.jpg
chevrolet-nubira-l-03.jpg

Chevrolet Nubira Een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de auto Chevrolet Nubira, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Tweedehands vanaf:€ 1.150,-*
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand
van 0 tot 100 km/u:9.5 - 11.9s
Maximumsnelheid:92 - 194 km/h
CO2-uitstoot (gecombineerd):149 - 218 g CO2/km
Verbruik (gecombineerd):5.7 - 9.1 l/100km
Afmetingen (l/b/h) vanaf:4500 x 1725 x 1445 mm
Portieren:4 - 5
Kofferruimte:0 - 0 liter
Aanhangergewicht:440 - 515 kg

Een tweedehands auto van Chevrolet voordelig aanschaffen

De Chevrolet Nubira is een auto die sinds 2004 op de markt is en wordt gemaakt in Zuid-Korea. Het is een auto die onder veel namen wordt verkocht. Andere namen voor dit merk zijn bijvoorbeeld de Chevrolet Lacetti, de Chevrolet Optra en de Chevrolet Optra5. Lees meer

Interesse in een Chevrolet Nubira

Alle artikelen

Alternatieve modellen

Het voertuig is verkrijgbaar als sedan, hatchback en als stationcar. De voorganger van deze auto is de Daewoo Lanos. De auto is voortgekomen uit een overname van Deawoo door Chevrolet die daarna een beslissing maakte om de auto onder de huidige naam voort te zetten.

Kenmerken van deze tweedehands Chevrolet auto

Deze auto is ook veel gebruikt tijdens het World Touring Car Championship. Dit was echter alleen het geval bij de sedan variant. De Chevrolet Nubira is vooral in Europese landen erg geliefd als nieuwe en als tweedehands auto. Zeker als familieauto is dit voertuig erg geschikt. Het is een betrouwbare auto zonder al te grote verrassingen. De Nubira Chevrolet begon met een 1,4 motor, maar werd al snel vervangen door een 1,6 en 1,8 motor. Het vermogen liep daarmee op tot zo'n 122 pk. In 2006 kwam er ook een dieselmotor op de markt. Deze 2,0 liter motor heeft eveneens een vermogen van 122 pk.

Een bescheiden prijs voor een comfortabele auto

Mensen die op zoek zijn naar een tweedehands exemplaar van de Nubira Chevrolet die voldoende ruimte biedt, zitten met dit model goed. Het is namelijk een auto die voorzien is van vele gemakken en waar een gezin veel plezier aan kan beleven. Bovendien is de auto zeer geschikt voor iedereen die tegen een bescheiden prijs in een comfortabele auto wilt rijden. Dit model van Chevrolet is nog steeds in productie en dat zegt natuurlijk genoeg over de populariteit van deze auto.

Beoordelingen voor Chevrolet Nubira

9 Beoordelingen

4,1