Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Hyundai Getz te koop: tweedehands en nieuw

Hyundai Getz

Hyundai Getz

In 2002 kwam met de Hyundai Getz één van de vanaf toen meest geliefde modellen van autofabrikant Hyundai op de markt. De naam Â"GetzÂ"- Â"get thatÂ" belichaamt het nieuwe marketingconcept van Hyundai dat vooral de jonge generatie aan moet spreken. Drie jaar later kreeg de Hyundai Getz een gehele revisie met betrekking tot zijn verschijningsvorm en motoruitrusting. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

In 2002 kwam met de Hyundai Getz één van de vanaf toen meest geliefde modellen van autofabrikant Hyundai op de markt. De naam "Getz”- "get that” belichaamt het nieuwe marketingconcept van Hyundai dat vooral de jonge generatie aan moet spreken. Drie jaar later kreeg de Hyundai Getz een gehele revisie met betrekking tot zijn verschijningsvorm en motoruitrusting. In 2006, in het jaar van het voetbal WK, was de Hyundai Getz zowel als speciale editie onder de naam "Team ’06”, alsook als Hyundai Getz Cross met het uiterlijk van een terreinwagen verkrijgbaar.

Het compacte model Hyundai Getz wordt in drie benzinevarianten en sinds 2003 ook als diesel aangeboden. Het pk-aantal van de viercilinder reikt van 67 pk bij de 1,1-liter motor en 97 pk bij de 1,4-liter motor tot de sportieve variant van 106 pk met een 1,6-liter motor. De Hyundai Getz verbruikt gewone benzine. Het verbruik schommelt daarbij afhankelijk van de motorversie tussen 5,5 (1,1-liter motor) en 7 liter (1,6-liter motor).

Tot de uitrusting van de Hyundai Getz horen een hoogteverstelbare bestuurdersstoel evenals een 60:40 gedeelde en neerklapbare achterbank waarmee de laadruimte van 245 naar 977 liter kan worden vergroot. De Hyundai Getz is verkrijgbaar met airconditioning, Cruise Control en pollenfilter.

Voor de veiligheid in de Hyundai Getz zorgen de bestuurder- en bijrijderairbag, een beschermingssysteem tegen botsingen in de flank, zijairbags, ABS en EBD. Voor het transport biedt de Hyundai Getz naast een dakbox en dakdragers ook diverse opbergmogelijkheden voor fiets, snowboard, surfplank en ski’s.

Beoordelingen voor Hyundai Getz

58 Beoordelingen

4,4

Technische gegevens van de Hyundai Getz

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens