Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Hyundai H-1

Hyundai biedt sinds 1999 de Hyundai H1 in zijn actuele versie aan. Deze is ingedeeld in de modelgroep van de kleine bestelbussen. Deze MPV met hoog dak heeft een laadvolume van 5,7 kubieke meter en kan belast worden met maximaal 1.240 kg. De Hyundai H1 beschikt over een 2,5 liter CRDi dieselmotor met een prestatievermogen van 103 kW (140 pk). Lees meer

Technische gegevens

140 - 170 PS

Vermogen

8.5 - 8.5 l/100 km

Verbruik (gecombineerd)

225 - 225 g CO2/km

CO2-uitstoot (gecombineerd)Meer informatie over het brandstofverbruik en CO2-uitstoot van nieuwe voertuigen kan worden geraadpleegd bij alle verkooppunten en op: www.febiac.be.

161 - 180km/h

Top snelheid

15.2 - 17.5s

van 0 tot 100 km/u

Toon technische gegevens

Alternatieve modellen

Daarmee kan de viercilinder een maximumsnelheid van 161 km per uur behalen. De bestelbus voldoet bovendien aan de Euro3-norm.

De Hyundai H1 kon geopend worden via de grote achterklep of door middel van de schuifdeur aan de rechterkant van de auto. Bovendien is zijn laadruimte laaggeplaatst. De belading kan door middel van de zes sjorogen in het interieur goed vastgelegd worden.  

De bestelbus Hyundai H1 biedt voorin plaats aan 3 personen en beschikt over een uitrustingsaanbod met stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare zijruiten, een bestuurdersstoel met instelbare wervelondersteuning, centrale deurvergrendeling en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De veiligheidsuitrusting van de Hyundai H1 omvat onder meer een bestuurdersairbag, een beschermingssysteem tegen botsingen in de flank, ABS en een verstelbare veiligheidstelescoopzuil.

De Hyundai H1 is in de kleuren Solid Noble White, Metallic Warm Silver, Solid Hiphop Red en Metallic True Bleu verkrijgbaar.

Beoordelingen voor Hyundai H-1

14 Beoordelingen

4,7