Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fiat Ulysse te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Ulysse

Fiat Ulysse

Informatie over Fiat Ulysse

De grote vijfdeurs sedan Fiat Ulysse werd in 1994 voor het eerst op de markt geïntroduceerd.  De Fiat Ulysse is in samenwerking met de onderneming PSA (Peugeot, Citroën etc.) ontstaan en hoort tot het zogenaamde EuroVan-project. De MPV, die tot nu toe in twee bouwseries is verschenen, wordt in de Franse Sevel Nord autofabriek geproduceerd. Lees meer

Technische gegevens van de Fiat Ulysse

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

De eerste bouwserie werd van 1994 tot 2002 gelanceerd. De tweede generatie, die zich vooral door een verlengde carrosserie onderscheidt, wordt sinds 2002 gebouwd.

De Fiat Ulysse wordt als benzine- en als dieselmodel aangeboden. Beiden beschikken over een cilinderinhoud van twee liter. Het benzinemodel heeft een prestatievermogen van 136 pk en de commonrail dieselmotor heeft een prestatievermogen van 109 pk. De maximumsnelheid bedraagt 185 km/u en de Fiat Ulysse accelereert in 12,2 seconden van nul naar honderd kilometer. Het voertuig verbruikt 9,1 liter per 100 km.

De comfortabele MPV Fiat Ulysse presenteert zich in een sportief design met een langgerekte achterkant en schuifdeuren die naar wens ook elektrisch te openen zijn. In de Fiat Ulysse, die 4,73 meter lang is (4,46 meter in de eerste bouwserie) en 1,85 meter breed, kunnen tot acht volwassenen comfortabel plaatsnemen. Er zijn standaard vijf stoelen ingebouwd. De Fiat Ulysse is probleemloos uit te breiden met een verdere (derde) rij stoelen. De Fiat Ulysse presenteert zich dan ook als ideale gezinsauto, waarbij het interieur vele features te bieden heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om achterin de auto een tafel op te stellen. Dit zorgt voor voldoende flexibiliteit tijdens lange ritten. Bovendien zijn ABS, ESP, handmatige airconditioning, vier airbags en een radio inclusief Cd-speler standaard voor de Fiat verkrijgbaar.

Beoordelingen voor Fiat Ulysse

13 Beoordelingen

4,2