Fiat Scudo te koop: tweedehands en nieuw

Fiat Scudo

Fiat Scudo

De Scudo is een kleine transporter die sinds 1995 door Fiat wordt gebouwd in samenwerking met de Franse autofabrikant Peugeot en Citroën: de modellen Peugeot Expert en Citroën Jumpy zijn identiek van bouw. De Scudo is een middelgrote "van" die in het modelpalet van Fiat tussen de minivan Doblo en de transporter Fiat Ducato ligt. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Fiat Scudo - Carrosserievorm

Fiat Scudo - Carrosseriekleur

Fiat Scudo - Actueel aanbod

De Scudo wordt aangeboden in drie carrosserievarianten, steeds in een lange en een korte versie: met een dubbele cabine met zes zitplaatsen en een laadcapaciteit van maximaal 500 kg, als gesloten bedrijfswagen met drie zitplaatsen en een laadcapaciteit van maximaal 850 kg en in de stationwagon-uitvoering met vijf resp. acht zitplaatsen.

Al naar gelang het gebruiksdoel - als grote taxi of als compacte transporter - kan de Scudo worden uitgerust met verschillende motorvarianten. Het motorpalet omvat daarbij vier motoren, drie diesel- en een benzine-uitvoering. In 2004 werd de Scudo aan een facelift onderworpen die hem o.a. een dynamischer frontpartij opleverde.

Beoordelingen voor Fiat Scudo

16 Beoordelingen

4,2

Technische gegevens van de Fiat Scudo

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens