Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Citroen Jumpy te koop: tweedehands en nieuw

Citroen Jumpy

Citroen Jumpy

De kleine transportauto Citroën Jumpy wordt geproduceerd sinds 1995. Hij is verkrijgbaar als bestelauto (gesloten of beglaasd), in een lange versie met langere wielbasis, maar ook als stationwagon voor personenvervoer. De bestelauto heeft een beschikbare ruimte van vijf kubieke meter en een maximaal laadvolume van 929 kg (inclusief bestuurder). Lees meer

Technische gegevens van de Citroen Jumpy

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

De kleine transportauto Citroën Jumpy wordt geproduceerd sinds 1995. Hij is verkrijgbaar als bestelauto (gesloten of beglaasd), in een lange versie met langere wielbasis, maar ook als stationwagon voor personenvervoer. De bestelauto heeft een beschikbare ruimte van vijf kubieke meter en een maximaal laadvolume van 929 kg (inclusief bestuurder). De stationwagon, in twee uitvoeringen aangeboden, kan tot negen passagiers opnemen. De Jumpy heeft standaard een schuifdeur rechts en kan tegen meerprijs bij een aantal varianten ook geleverd worden met een deur links. In- en uitladen is mogelijk via de grote, tot 180° openslaande achterdeuren.

Hier passen voorwerpen door met een afmeting tot ongeveer 1,36 m x 1,25 m (breedte x hoogte). De stationwagon wordt met twee motoruitvoeringen aangeboden: de 2,0 benzinemotor (100 kW/136 pk, gemiddeld verbruik 9,0 liter per 100 km) wordt alleen als zevenzitter aangeboden, terwijl de 110 Hdi (80 kW/109 pk, 7,0 liter per 100 km) met de zitplaatsvarianten 5/6 of 8/9 verkrijgbaar is. De pick-up wordt door Citroën alleen uitgerust met dieselmotoren. Hier worden de varianten D70 (51 kW/70 pk, 7,9 liter per 100 km), Hdi 95 (69 kW/94 PS, 9,0 liter per 100 km) en Hdi 110 (80 kW/109 pk, 9,7 liter per 100 km) aangeboden, waarbij de maximale bijlading met toenemend motorvermogen iets toeneemt. De beglaasde bedrijfswagen is verkrijgbaar als 110er Hdi met 80 kW/109 pk. Op het gebied van uitvoering en veiligheid beschikt de Jumpy over een standaard stuurbekrachtiging, optionele airconditioning, standaard ABS, elektronische remkrachtverdeler, bestuurdersairbag (optioneel ook voor de passagier) en driepuntsgordels.

Beoordelingen voor Citroen Jumpy

13 Beoordelingen

4,2