Volkswagen Bora te koop: tweedehands en nieuw

Volkswagen Bora

Volkswagen Bora

De Volkswagen Bora werd in 1998 voor het eerst gepresenteerd als sedanvariant van de VW Golf IV. Het voordeel van deze sedan is dat de kofferruimte duidelijk meer ruimte biedt dan die van de Golf. In principe zijn het uiterlijk en de technische gegevens van de VW Bora met de VW Jetta te vergelijken. De VW Bora werd in Zuid-Afrika en Noord-Amerika ook daadwerkelijk als VW Jetta IV verkocht. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Volkswagen Bora - Carrosserievorm

Volkswagen Bora - Carrosseriekleur

Met de VW Bora ontwikkelde VW een model dat niet meer op de Golf leek. Een innovatief design liet de VW Bora van andere VW modellen onderscheiden. Vooral buiten Europa werd de Bora daardoor een geliefd voertuig.

De uitrusting van de VW Bora is praktisch en comfortabel, typisch voor een VW. Zo hoort een centrale portiervergrendeling tot de extra's van de standaarduitrusting. De vier airbags en het antiblokkeersysteem van de VW Bora zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel. Wie geïnteresseerd is in een gezinsvriendelijke combi en voor wie de VW Golf daarbij niet volstaat, kan enthousiast worden van de exclusievere VW Bora. De uitrusting is luxer en de motoren zijn over het algemeen krachtiger dan die van de VW Golf. De productie van de VW Bora en zijn combiversie werd in 2004 beëindigd.

Beoordelingen voor Volkswagen Bora

62 Beoordelingen

4,4

Technische gegevens van de Volkswagen Bora

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens